Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

galet många pixel

Sony Xperia XZ4 kan få kamera på 52 megapixel

Utöver en rejält högupplöst kamerasensor ska telefonen också utrustas med ett rejält batteri och anpassningsbar laddning.

Sony var länge den Android-aktör som skröt med störst upplösning i kamerasensors för företagets telefoner, men trots detta lyckades konkurrenterna ofta bättre. Trots att att de oftast använde Sonys kamerasensorer. Men skam den som ger sig, och Sony ser nu ut att ta upp kampen med konkurrenterna i form av hög kameraupplösning igen.

Nya läckor om det kommande flaggskeppet anger nämligen att den ska utrustas med tre kameror, varav den primära kommer skryta med upplösningen 52 megapixel och bländaröppning på f/1,6. Detta bräcker Honor View 20 som just nu stoltserar med högst upplösning med dess 48 megapixel-kamera. Till skillnad från Honor kommer Sony komplettera den primära sensorn med en telefoto-kamera på 16 megapixel och bländaröppning på f/2,6.

Utöver detta ska kamerorna även kompletteras av en sensorkamera (time-of-flight, ToF) som använder ljusmätning för att avgöra avstånd till objekt i miljön, och använda denna information till exempelvis djupeffekt för porträttbilder. Honor View 20 använder sig också av en ToF-kamerasensor för samma funktion, detta är med andra ord kanske en begynnande trend för de högupplösta kameralösningarna under 2019.

Utöver detta ser Sony ut att satsa på en rejäl pjäs med en OLED-skärm på 6,5 tum och skärmupplösning på QHD+, eller 3 360 x 1 440 pixlar, och ett bildförhållande på 21:9. Som väntat för ett flaggskepp under våren blir kretsuppsättningen Qualcomm Snapdragon 855 som backas av 6 gigabyte primärminne. Trevligt nog ska batteriet vara rejäla 4 400 milliamperetimmar, vilket bäddar för riktigt vettig batteritid. Batteriladdningen ska använda sig av teknik från Qnovo som ska se till att batteriet laddas bättre för att förlänga dess livslängd.

Sony Xperia XZ4 kommer sannolikt avtäckas under Mobile World Congress i Barcelona, och då får vi reda på om de även planerar att släppa en kompakt version av flaggskeppet.

Källa: Technobezz, GSM Arena, Sumahoinfo

Kommentarer
5 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.