Mingel och mys!

99 och Samsung bjuder in till Galaxy Unpacked

99 och Samsung bjuder in till mingel, och du är inbuden att hänga med! Imorgon kollar vi på Unpacked-eventet tillsammans på lokal i Stockholm.

Månadens avtäckande av flaggskeppsmobilen Galaxy S10 är en extra stor händelse för Samsung. Dels är det tioårsjubileum för Galaxy-familjen, och dels är det en viktig produktlansering i en tid med extra stora utmaningar på telefonmarknaden. Samsung behöver därför ta i ända från tårna med Galaxy S10 för att den ska bli en rejäl framgång, och det blir alltså mer spännande än vanligt!

Vad kommer visas upp?

Om rykten inför lanseringen visar sig stämma får vi se en hel del nyheter. Vi kan sannolikt vänta oss tre modeller, där Galaxy S10 och Galaxy S10 Plus får sällskap av det något billigare syskonet Galaxy S10E. Vi kan också vänta oss skärmhål för de framåtriktade kamerorna, och fingeravtrycksläsare integrerad i skärmen där ljudvågor används för att läsa av fingrarna. De nya telefonerna ska också levereras med den nya användarmiljön One UI ovanpå Android 9.

En annan aptitretande möjlighet som det ryktats om är att Samsung kanske kommer visa upp sin omtalade vikbara telefon, som kan heta Galaxy F eller Galaxy Foldable, på eventet. På en ganska trött mobilmarknad skulle den vikbara Galaxy-telefonen kanske kunna vara den adrenalinspruta branschen behöver.

Läs mer om Galaxy S10

Här är allt vi hittills skrivit om Samsung Galaxy S10.

99 bjuder in till lanseringsmingel

Vi vill gärna kolla på Unpacked-eventet med er! Därför bjuder vi in till ett eget mingel i Stockholm tillsammans med både Samsung och våra Geeks-kollegor på SweClockers och FZ. Det hela äger rum på Scandic Downtown Camper i Stockholm där vi bjuder in till umgänge med plockmat, dricka och tilltugg. Efter detta river vi loss ett livesänt försnack där vi diskuterar allt som har med Samsung, Galaxy S10 och telefonmarknaden att göra.

Själva lanseringseventet i San Francisco följer efter, och när det är slut kommer vi direkt att hålla ett eftersnack med plats för frågor från publiken, och via nätet för de som inte kan vara på plats.

Det finns plats för ett begränsat antal gäster i lokalen. Max 50 personer kommer kunna vara med för att mingla, äta, dricka och ställa frågor till Samsung och redaktionen.

När, var och hur?

När: 20 februari. Eventet startar klockan 18 med mingel och drinkar. Klockan 19 startar försnacket, och klockan 20 startar liveströmmen från Samsung Unpacked. Cirka klockan 21, när eventet väntas vara över, följer vi upp med eftersnacket.

Var: Scandic Downtown Camper, Brunkebergstorg 9, Stockholm. Vi börjar kvällen i coctailbaren The Nest på våning 9, och kommer sedan att hålla till i Camper Lounge på bottenvåningen.

Hur: Om du är sugen på att vara med på plats skaffar du en kostnadsfri biljett via länken nedan. Om du inte kan vara med på plats kommer både försnack, eventet och eftersnack att livesändas på 99.se.

Säkra din biljett till eventet på Eventbrite.

Vi hoppas vi ses på plats för Galaxy Unpacked 2019, och om inte syns och hörs vi på sajten och i 99:s forum!

Kvällen är en del av ett betalt samarbete mellan Geeks och Samsung, i regi av 99, FZ och SweClockers.

Kommentarer
33 svar

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.

Nu har Apple haft sitt oktober-event med nya datorer. Till de nya datorerna måste vi ju också ha en ny version av macOS, här är Monterey.