Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Samsung planerar Galaxy Watch utan roterbar ring

Om rykten stämmer kanske den kommande sportvarianten av Galaxy Watch offrar en av de mest kännetecknande egenskaperna med Samsungs smarta klockor.

I och med Galaxy Watch döpte Samsung om vad vi tidigare trodde skulle heta Gear S4, och det är logiskt nog samma behandling den aktivitetsorienterade Gear Sport-familjen nu väntas få. Ett nytt rykte om den kommande sportklockan Galaxy Sport påstår dock att den ska frångå signaturen för Samsungs klockor: nämligen att man kan rotera ringen runt urtavlan.

Det är den mobilfokuserade webbsidan 91mobiles som säger sig fått tag på en bild på Galaxy Sport, vilket fortfarande är ett gissat produktnamn som kan komma att ändras när klockan presenteras. Enligt sidan ska Galaxy Sport inte använda sig av en roterbar ram runt urtavlan för navigering av systemet, vilket är en egenskap som produktfamiljen hyllats allra mest för.

Källan anger inte hur klockans gränssnitt skulle kontrolleras och navigeras utan den roterande ramen, men gissningsvis skulle gränssnittet i Samsungs Tizen-mjukvara anpassas för att tillåta navigering på skärmen istället om ryktet visar sig stämma. Galaxy Sport ska, om bilden stämmer, erbjuda en mer kompakt form där klockan är byggd i borstad metall med ett silikonband. Det återstår att se om den likt Galaxy Watch offrar MST-tekniken i Samsung Pay för batteritid.

Galaxy Sport har redan godkänts av amerikanska etermedia-myndigheten FCC och det är därför troligt att den kommer avtäckas under Samsungs Galaxy Unpacked-event den 20 februari.

Kolla på Unpacked-eventet tillsammans med oss:

Källa: 91mobiles

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.