Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Hörlurarna Galaxy Buds visas på bild

Bilden antyder också att de trådlösa hörlurarna kan laddas trådlöst på baksidan av Galaxy S10-telefonerna. Avtäckningen ska ske under Galaxy Unpacked.

Samsungs stora event Samsung Unpacked närmar sig med stormsteg, och vi badas i rykten om vad som ska visas runt telefonfamiljen Galaxy S10 och eventuellt den vikbara telefonen Galaxy F. Telefoner är dock inte det enda som kommer visas upp, och nu dyker de trådlösa hörlurarna Galaxy Buds upp i bildform.

Läs också: 99 och Samsung bjuder in till Galaxy Unpacked Det är den tyska tekniksidan Winfuture som publicerar bilden på Galaxy Buds, äkta trådlösa hörlurar som ser ut att bli nästa generations Icon X. Likt med klockan Galaxy Watch ser Samsung ut att samla alla sina mobila produkter runt Galaxy-varumärket.

Det vi kan se i bilden är ett par Galaxy Buds-hörlurar som vilar på baksidan av en Galaxy S10+, vilket antyder att hörlurarna kan laddas trådlöst från telefonen. Att trådlöst kunna ladda andra enheter är något vi senast såg hos Huawei Mate 20 Pro, och det känns inte helt osannolikt att även Samsung kommer erbjuda denna funktion. Det är dock oklart om detta endast gäller S10+ eller om det kommer fungera på samtliga modeller i S10-familjen.

Enligt uppdaterade uppgifter hos Winfuture ska prislappen för Galaxy Buds hamna på 149 euro, vilket bör innebära ett svenskt pris mellan 1 900 och 2 000 kronor. Den 20 februari vet vi mer helt enkelt!

Källa: Winfuture.de

Kommentarer
4 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.