Vi rivstartar våren

Veckans avsnitt handlar om alla event som börjar fylla upp redaktionskalenderns första halvår. Bland andra Samsung, mässan MWC och Apple har nyheter på gång att dela med världen.

Vår kollega Andreas ligger hemma och kryar på sig, men Ida och Jakob intar studion som vanligt för att prata om det som bubblar i teknikvärlden och här på redaktionen.

  • Nästa vecka är det dags för Samsung Unpacked, det finns fortfarande en chans att komma och hänga med oss i Stockholm. Läs mer här.

  • Kort där efter åker Andreas och Jakob till Barcelona för mobilmässan MWC 2019 där vi lär få höra ett och annat om vikbara skärmar och 5G.

  • I slutet av mars presenterar Apple kanske äntligen sin strömmande tjänst för filmer och serier. Läs Jakobs sammanställning om vad vi kan tänkas få se för utbud här.

I mars kommer också troligen de första betaversionerna av Android Q. I maj väntar både Google I/O och Microsoft Build innan WWDC inleder månaden juni.

Trevlig helg och tack till er som lyssnar!

Avsnitt: Vi rivstartar våren

Längd 48:39, filstorlek 44,66 MB

99:s poddradio går att lyssna på genom flera olika kanaler. För den som vill prenumerera på alla avsnitt finns RSS samt Itunes, och enskilda klipp kan laddas ned direkt för uppspelning lokalt eller i webbläsaren.

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
7 svar

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.

Nu har Apple haft sitt oktober-event med nya datorer. Till de nya datorerna måste vi ju också ha en ny version av macOS, här är Monterey.