Vi rivstartar våren

Veckans avsnitt handlar om alla event som börjar fylla upp redaktionskalenderns första halvår. Bland andra Samsung, mässan MWC och Apple har nyheter på gång att dela med världen.

Vår kollega Andreas ligger hemma och kryar på sig, men Ida och Jakob intar studion som vanligt för att prata om det som bubblar i teknikvärlden och här på redaktionen.

  • Nästa vecka är det dags för Samsung Unpacked, det finns fortfarande en chans att komma och hänga med oss i Stockholm. Läs mer här.

  • Kort där efter åker Andreas och Jakob till Barcelona för mobilmässan MWC 2019 där vi lär få höra ett och annat om vikbara skärmar och 5G.

  • I slutet av mars presenterar Apple kanske äntligen sin strömmande tjänst för filmer och serier. Läs Jakobs sammanställning om vad vi kan tänkas få se för utbud här.

I mars kommer också troligen de första betaversionerna av Android Q. I maj väntar både Google I/O och Microsoft Build innan WWDC inleder månaden juni.

Trevlig helg och tack till er som lyssnar!

Avsnitt: Vi rivstartar våren

Längd 48:39, filstorlek 44,66 MB

99:s poddradio går att lyssna på genom flera olika kanaler. För den som vill prenumerera på alla avsnitt finns RSS samt Itunes, och enskilda klipp kan laddas ned direkt för uppspelning lokalt eller i webbläsaren.

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
7 svar

Apple har presenterat höstens iPhone-modeller och vi har försökt plocka ut lite vad som skiljer modellerna åt.

ZAGG lanserar idag flera olika skärmskydd för Apples nya modeller samt tio olika mobilskal för iPhone 13-serien

Det är sällan Apple pratar om AirPods på sitt event utan oftast skickar de ut ett pressmeddelande och sedan går de att beställa.

iPhone 13-serien ser ut att bli riktigt lovande med nya filmlägen och förbättrad optik och även sensorpanelen har krympt.

Då var höstens event avklarat och är vi nöjda eller ville vi ha mer? Macradion går igenom allt som presenterades.

De nya iPhone 13 Pro-modellerna stöder 4K ProRes-videoinspelning, men det finns en hake om du vill fånga video i högsta kvalitet - du behöver en ‌iPhone 13 Pro‌ eller Pro Max med minst 256 GB lagringsutrymme.