Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Galaxy S10 Plus släpps i en extra dyr variant

Samsung flaggskepp Galaxy S10 Plus kommer får en särskild lyxvariant i begränsad upplaga, som kan kosta närmare 30 000 kronor.

Det senaste året har en stor del av diskussionen om mobiltelefoner handlat om pris, där många är av åsikten att de så kallade premium-mobilerna blivit för dyra samtidigt som mellanklass-mobilerna blivit allt mer välutrustade vad gäller prestanda och funktionalitet.

På lanseringseventet Unpacked nästa vecka väntas Samsung avtäcka ett flertal medlemmar i Galaxy S10-familjen, med en modell som platsar in i mellansegmentet och andra som pressar uppåt vad gäller pris. Lättviktaren uppges få namnet Galaxy S10E, och den telefonen kompletterar flaggskeppen Galaxy S10 och Galaxy S10 Plus. Den sistnämnda väntas kosta nästan 1 600 Euro med maximalt lagringsminne, eller en bra bit över 16 000 kronor när svensk moms tillkommit.

Nu ryktas det också om en specialvariant av Galaxy S10 Plus som ska erbjudas i begränsad upplaga (vad nu det betyder) och kosta skjortan, för att uttrycka sig milt. Enligt Lifehacker kan specialmodellen kosta upp emot 3 000 dollar eller svindlande 28 000 kronor. Det ska mycket till att få en Iphone XS Max att verka billig, men här skulle Samsung faktiskt kunna lyckas med det konststycket.

För det priset är givetvis lyx bara förnamnet. Mobilen har inte bara 1 terabyte lagringsminne och hela 12 gigabyte primärminne, utan uppges också få en välvd bildskärm på 6,7 tum. Dessutom får den hela fem kameror och stöd för mobiluppkoppling med 5G, vilket hade varit användbart om det funnits täckning för det hos teleoperatörer.

En inte särskilt vild gissning är också att specialvarianten av Galaxy S10, som uppges ha kodnamnet Beyond X, också släpps i en eller flera specialfärger jämfört med de andra lyxiga S10-mobilerna.

Läs mer:

Källa: Lifehacker

Kommentarer
6 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.