Com Hem lanserar mobiltelefoni

Internet- och kabel-tv-leverantören Com Hem börjar nu erbjuda mobiltelefoni till sina kunder, efter att ha gått samman med Tele2 förra året.

Com Hem bildades redan 1983, och levererar tv, bredband och telefoni till sina kunder via sitt egna kabel-tv-nät. Nu ger sig företaget också in i mobiltelefoni genom att nyttja mobilnätet från Tele2.

Förra året gick Com Hem och Tele2 samman, med målsättningen att de båda bolagen framöver ska heta Tele2. Den nya satsningen på mobiltelefoni är ett av de första konkreta resultaten av sammanslagningen.

Enligt Com Hem innebär detta att man blir först i Sverige med att erbjuda bredband, tv- och mobiltjänster på en och samma faktura. De som redan är Com Hem-kunder erbjuds också dubbel data vid köp av mobiltelefoni.

Samuel Skott är chef över den svenska konsumentmarknaden hos Tele2, och säger såhär i ett pressmeddelande:

– Starskottet har gått för Tele2:s och Com Hems gemensamma resa. [..] Mobiltelefoni fulländar Com Hems erbjudande och gör så att kunden får tillgång till uppkoppling var de än befinner sig.

Läs mer:

Källa: Com Hem

Kommentarer
8 svar

Det är bara dagar bort tills höstens andra event och vi går igenom vad vi tror kan visas upp av Apple på måndag.

Har du ett par AirPods Pro och har problem med knaster i lurarna? Då kan du ha rätt till gratis reparation.

Inför eventet på måndag har flera rykten cirkulerat om Apples kommande bärbara kraftpaket som tros introducera nästa Apple Silicon-chip.

Det har länge ryktats om att nya MacBook Pro-modeller med ett helt nytt M1X- eller M2-chip ska lanseras denna höst och nu kan det finnas ett datum.

Visst är det väl så att vi alltid har för få laddare eller alldeles för många kablar liggandes i stora ormbon? Men vi har kanske hittat en lösning på det.

Tile kommer med en ny produktserie och nya säkerhetsfunktioner, vi har testat Pro, Mate, Slim och Sticker taggarna.