Com Hem lanserar mobiltelefoni

Internet- och kabel-tv-leverantören Com Hem börjar nu erbjuda mobiltelefoni till sina kunder, efter att ha gått samman med Tele2 förra året.

Com Hem bildades redan 1983, och levererar tv, bredband och telefoni till sina kunder via sitt egna kabel-tv-nät. Nu ger sig företaget också in i mobiltelefoni genom att nyttja mobilnätet från Tele2.

Förra året gick Com Hem och Tele2 samman, med målsättningen att de båda bolagen framöver ska heta Tele2. Den nya satsningen på mobiltelefoni är ett av de första konkreta resultaten av sammanslagningen.

Enligt Com Hem innebär detta att man blir först i Sverige med att erbjuda bredband, tv- och mobiltjänster på en och samma faktura. De som redan är Com Hem-kunder erbjuds också dubbel data vid köp av mobiltelefoni.

Samuel Skott är chef över den svenska konsumentmarknaden hos Tele2, och säger såhär i ett pressmeddelande:

– Starskottet har gått för Tele2:s och Com Hems gemensamma resa. [..] Mobiltelefoni fulländar Com Hems erbjudande och gör så att kunden får tillgång till uppkoppling var de än befinner sig.

Läs mer:

Källa: Com Hem

Kommentarer
8 svar

Nu går det att förbeställa iPhone 13 och vi har samlat de bästa erbjudandena och kampanjerna för årets modeller.

HomeKit är bland det bästa sedan skivat bröd och har du HomeKit-kameror från Arlo och en Apple TV så blir det hela ännu bättre nu.

Apple har presenterat höstens iPhone-modeller och vi har försökt plocka ut lite vad som skiljer modellerna åt.

ZAGG lanserar idag flera olika skärmskydd för Apples nya modeller samt tio olika mobilskal för iPhone 13-serien

Det är sällan Apple pratar om AirPods på sitt event utan oftast skickar de ut ett pressmeddelande och sedan går de att beställa.

iPhone 13-serien ser ut att bli riktigt lovande med nya filmlägen och förbättrad optik och även sensorpanelen har krympt.