Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Galaxy Fold läcker ut timmar innan Unpacked

Bilder på vad som påstås är Samsungs nya telefon med vikbar bildskärm har dykt upp på nätet, bara några timmar innan lanseringseventet Unpacked drar igång.

Ikväll håller Samsung event från San Francisco under namnet Unpacked. Huvudrollen för kvällen spelas av de nya flaggskeppen Galaxy S10 och S10 Plus, där den mesta av informationen tyvärr redan har läckt ut – bland annat för att norsk tv sände en reklamfilm för mobilerna igår.

Nu verkar ännu en produkt ha läckt ut, nämligen den omtalade telefon med vikbar skärm som ska kallas Galaxy F eller Galaxy Fold. Påstådda bilder på den nya telefonen har publicerats på Slashleaks.

Om bilderna är äkta kan vi se fram emot en mobil med vikbar skärm och en skärmflärp i högra hörnet för att husera kamera och andra sensorer för ansiktsigenkänning.

För 99:s del är Andreas Eklöv på plats hos Samsung i London för att ta del av nyheterna för kvällen, och i Stockholm samlas nördar från 99, FZ och SweClockers på lokal i Stockholm för att se eventet och ha trevligt tillsammans.

Läs mer:

Källa: Slashleaks

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.