Dags för Samsung Unpacked – se vår livesändning här

Kvällen är äntligen kommen. Vi är redo för Samsungs första Unpacked-event för 2019 och drar igång försnack och livesändning strax efter klockan 19.

Det här är ingen vanlig event-kväll för vår del. Vi har skaffat lokal och bjudit in er att vara med oss för att se på Samsung Unpacked – men vi har självklart inte tänkt glömma alla er som av olika anledningar inte kan vara med oss på plats i Stockholm ikväll.

Strax efter klockan 19 drar vi gång livesändningen från Scandic Downtown Camper och du hittar strömmen här ovanför. Vi kommer också att hålla till i kommentarstråden du hittar till den här artikeln för att snacka lite om kvällens lanseringar av nya Galaxy-telefoner (och kanske en del annat med?).

Kommentarer
33 svar

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.

Nu har Apple haft sitt oktober-event med nya datorer. Till de nya datorerna måste vi ju också ha en ny version av macOS, här är Monterey.