Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Galaxy Active och Galaxy Fit är Samsungs nya kroppsburna enheter

Samsung avtäcker två nya kroppsburna enheter under Galaxy-märket. Dels den smarta klockan Galaxy Watch Active och dels träningsarmbandet Galaxy Fit.

Det var inte bara mobiler som fick utrymme under gårdagens Unpacked-event. Samsung presenterade även två nya produkter i kategorin kroppsburet, nämligen den smarta klockan Galaxy Watch Active och hälsoarmbandet Galaxy Fit.

Med Galaxy Watch Active gör Samsung en av de största förändringarna på sin smarta klocka sedan den första Galaxy Gear släpptes, nämligen att den kännetecknande roterande ringen är borta. Istället är det tryckskärmen som används för att kontrollera klockan och operativsystemet Tizen.

En variant av Samsungs egen Exynos-processor driver hela härligheten, och stort fokus läggs på hälsofunktioner så som stegräkning, pulsmätare och blodtrycksmätare.

Galaxy Fit

Fokuset på träning och hälsa går också igen i den mer specialiserade produkten Galaxy Fit. Detta är en uppföljare till Gear FIt, men infogas nu alltså i Galaxy-familjen.

Till skillnad från de flesta andra hälsoarmband på marknaden kan Galaxy Fit stoltsera med en tryckskärm i färg på 0,95 tum och en upplösning på 120 x 240 pixel. Trots bildskärm ska batteritiden ge upp till en veckan användning.

Läs mer från Samsung Unpacked:

Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.