Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Kanske kan du skaffa att Apple-kreditkort i framtiden.

Apple och Goldman Sachs kan släppa kreditkort

Enligt uppgifter kan Apple släppa ett eget kreditkort tillsammans med Goldman Sachs. Kortet ska integreras med Apples Wallet-app och erbjuda funktioner för att hålla koll på hur mycket man spenderar.

Apple tjänar redan idag ett mindre belopp för alla transaktioner som görs via deras tjänst Apple Pay, men intäkterna skulle kunna bli betydligt högre framöver. Enligt uppgifter från Wall Street Journal kan Apple vara på gång med ett eget kreditkort som ska ges ut tillsammans med Goldman Sachs. Det ska röra sig om ett Mastercard-kort och gäller troligtvis först och främst den amerikanska marknaden.

Kortet ska integreras med Apples Wallet-app och erbjuda funktioner för att bland annat hålla koll på hur mycket man spenderar. De här funktionerna kan se och fungera liknande ringarna som används för träning i Apple Watch. Kortet sägs också erbjuda 2 procent bonus i så kallad cashback, och möjligen ännu mer om man handlar Apple-produkter.

Det här är inte första gången ett Apple-kreditkort nämns, tidningen rapporterade om samarbetet med Goldman Sachs också i maj 2018. Nytt nu är att kortet ska testas av Apple-anställda nästa månad och det sägs lanseras senare under året. Wallet-appen har gjorts om en hel del i IOS 12.2-betan så det verkar inte otroligt att företaget har större planer för appen.

Källa: 9to5mac | Wall Street Journal (betalvägg)

Läs mer

Swedbank släpper egen app för mobila betalningar
Klarna får stöd för Apple Pay

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.