Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Pressbilder på Nokia 9 Pureview läcker ut

Inför nästas veckas förväntade presentation bistår en Twitter-läcka med pressbilder på Nokias kommande flaggskeppstelefon.

Mobile World Congress av 2019 års snitt går av stapeln nästa vecka, och där väntas Nokia presentera den nya flaggskeppstelefonen Nokia 9 Pureview. Bilder på telefonen som läckt tidigare har visat en intressant uppsättning kameror som är hela fem till antalet, och detta bekräftas även i denna läcka.

Det är Ishan Agarwal på Twitter som lagt upp vad som ska vara pressbilder på Nokia 9 Pureview. I bilderna syns mycket riktigt de fem kamerorna, en så kallad pentakamera, plus blixt och en annan okänd sensor.

Utöver detta ser vi också ett fingeravtryck på skärmen i pressbilderna, vilket antyder att även Nokia kommer integrera detta i skärmen. Om de väljer en optisk lösning likt Huawei och Oneplus eller en ljudbaserad lösning likt Samsung återstår att se.

Systemkretsen som används sägs vara Qualcomm Snapdragon 848, en förfinad version av fjolårets toppkrets Snapdragon 845, vilket innebär att Nokia inte satsar på årets nya superkrets Snapdragon 855. Med tanke på att Snapdragon 845 inte var slö på något sätt lär prestanda inte bli ett problem med Nokia 9 Pureview.

Andreas och Jakob åker till Barcelona nu i helgen och kommer spana in vad Nokia bjuder på i sin monter, och kan förhoppningsvis då dela med sig av intryck från Nokia 9 Pureview.

Källa: Ishan Agarwal på Twitter

Kommentarer
10 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.