99podden

Vi snackar Samsung Unpacked

Också podden den här veckan handlar om Samsung Unpacked. Ida och Andreas pratar om eventet, vad som lanserades och hur de hade det på respektive håll.

En mycket hektiskt 99-vecka är till ända. Redaktionen bjöd in till mingelkväll, livesände och hela faderullan som ni förhoppningsvis inte har missat. Podden den här veckan handlar om Samsung Unpacked, produkterna som lanserades och hur Ida och Andreas hade det på sina respektive håll. Ida var på eventet i Stockholm och Andreas åkte med Samsung till London.

Vår livesändning kan du se igen här:

Avsnitt: Vi snackar Samsung Unpacked

Längd 37:32, filstorlek 34,48 MB

99:s poddradio går att lyssna på genom flera olika kanaler. För den som vill prenumerera på alla avsnitt finns RSS samt Itunes, och enskilda klipp kan laddas ned direkt för uppspelning lokalt eller i webbläsaren.

Kommentarer
7 svar

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.

Nu har Apple haft sitt oktober-event med nya datorer. Till de nya datorerna måste vi ju också ha en ny version av macOS, här är Monterey.