fredagsvideo

En tur genom Galaxy S-historien

Med Samsungs storslagna Galaxy S10-lansering nyss avklarad tar veckans fredagsvideo en titt på reklamfilmerna för samtliga föregångare.

I onsdags presenterades Galaxy S10-familjen, och under presentationen pratade företaget om hur de nya telefonerna var kulmen av tio års utveckling i Galaxy-familjen.

Det är kul att titta på den här sortens återblickar för att se hur mycket som har hänt under det gångna årtiondet. Allt från hur det skröts om stora skärmar, till hånfulla gliringar till Apple-kunder om att de minsann inte kunde köpa 4G-telefoner när Samsung erbjöd detta, med mera.

Har ni några nostalgiskt varma eller besviket bistra minnen från Galaxy S-historien? Undertecknad har ägt tre av telefonerna, och minns åtminstone två av dem som fantastiskt bra telefoner. Det finns också två modeller som var stora besvikelser.

Med detta önskar vi er en trevlig helg!

Kommentarer
2 svar

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.

Nu har Apple haft sitt oktober-event med nya datorer. Till de nya datorerna måste vi ju också ha en ny version av macOS, här är Monterey.

Trots att vi inte officiellt kan köpa HomePod mini i Sverige är det en ganska populär produkt bland de största fansen, nu kommer den i fler färger.

M1 Pro och M1 Max är här och mer kraftfulla än någonsin och dessutom kommer de sitta i senaste generationen av MacBook Pro.