Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

5G är inom räckhåll, säger Xiaomi

En 5G-modell av telefonen Mi Mix 3 leder Xiaomis satsning på 5G i år.

Under sitt pressevent i Barcelona inför MWC understryker Xiamoi att företaget satsar stort på 5G, och menar att 2019 är året då tekniken kommer i användares händer. För Xiaomi är tekniken intressant både för mobiler och för uppkopplade prylar i det så kallade "sakernas internet".

En av de första produtkerna med 5G är en ny version av telefonen Mi Mix 3. Telefonen har den nya processorn Snapdragon 855, och har också Snapdragons X50 5G-modem. Det här ska innebära upp till 20 gånger högre prestanda vad gäller mobildata – men fungerar naturligtvis bara på ett 5G-nätverk. Möjligheterna är dock intressanta, då det i praktiken innebär att du skulle kunna ladda ned ett helt musikalbum med mp3-filer på en sekund.

I övrigt är det samma Mi Mix 3 som funnits sedan tidigare, och finns i två färger; blå och svart. Priset för den nya 5G-telefonen blir 599 euro vilket i svenska kronor blir från 6 999 kronor. Telefonen dyker upp i maj, men om det också innebär Sverige är i dagsläget oklart.

Läs mer:

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.