Xiaomi släpper egen smart lampa

Xiaomi visar upp en egen smart glödlampa i EUropa, som ska ta upp konkurrensen med Philips Hue.

Xiaomi är inte bara kända för sina mobiltelefoner, utan har också en försvarlig mängd prylar för det smarta hemmet. Mest poppis i Sverige är förmodligen bolagets robotdammsugare. Nu lanserar Xiaomi också sin egen serie smarta glödlampor, under namnet Mi LED Smart Bulb. Vad det verkar är detta dock samma lampa som redan säljs i USA, men då under namnet Yeelight LED Light Bulb.

Lamporna har stöd för Amazon Alexa och Google Assistent. De kontrolleras annars genom Mi Home-appen. Priset blir 20 euro eller ungefär 250 kronor, men när de går att köpa i Sverige är inte avslöjat ännu.

Läs mer:

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.

Nu har Apple haft sitt oktober-event med nya datorer. Till de nya datorerna måste vi ju också ha en ny version av macOS, här är Monterey.

Trots att vi inte officiellt kan köpa HomePod mini i Sverige är det en ganska populär produkt bland de största fansen, nu kommer den i fler färger.

M1 Pro och M1 Max är här och mer kraftfulla än någonsin och dessutom kommer de sitta i senaste generationen av MacBook Pro.