Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Xiaomi släpper egen smart lampa

Xiaomi visar upp en egen smart glödlampa i EUropa, som ska ta upp konkurrensen med Philips Hue.

Xiaomi är inte bara kända för sina mobiltelefoner, utan har också en försvarlig mängd prylar för det smarta hemmet. Mest poppis i Sverige är förmodligen bolagets robotdammsugare. Nu lanserar Xiaomi också sin egen serie smarta glödlampor, under namnet Mi LED Smart Bulb. Vad det verkar är detta dock samma lampa som redan säljs i USA, men då under namnet Yeelight LED Light Bulb.

Lamporna har stöd för Amazon Alexa och Google Assistent. De kontrolleras annars genom Mi Home-appen. Priset blir 20 euro eller ungefär 250 kronor, men när de går att köpa i Sverige är inte avslöjat ännu.

Läs mer:

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.