Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Galaxy Home, här från Samsungs monter på MWC i Barcelona.

Samsungs smarta högtalare Galaxy Home får säljstart i vår

Snart finns det en smart högtalare med Bixby i handeln. Samsung börjar sälja Galaxy Home under våren enligt en av företagets chefer.

Samsung visade upp sin Bixby-högtalare Galaxy Home förra sommaren och nu får vi äntligen veta mer om säljstarten. Samsung-chefen DJ Koh säger i en intervju att högtalaren kommer att dyka upp i handeln under våren.

När Samsung förra veckan lanserade en rad nya produkter under ett mediaevent sa företaget inte ett ord om den Bixby-kontrollerade högtalaren Galaxy Home. Högtalaren visades upp tillsammans med Note 9 i augusti förra året och igen under Samsungs utvecklarkonferens i november, men utan några detaljer kring en eventuell säljstart.

Bixby är Samsungs svar på Apples Siri, Amazons Alexa och Googles röstassistent. Assistenten introducerades tillsammans med Galaxy S8 för snart två år sedan. Från början kunde assistenten mest användas för att styra telefonen, men förmågorna har utökats sedan dess. Samsung använder numera Bixby i en lång rad av sina produkter för att knyta ihop sin version av det smarta hemmet.

Galaxy Home sticker i alla fall ut designmässigt från konkurrenternas utbud med sina tre ben.

Galaxy Home lär troligen prismässigt konkurrera med Apple Homepod och Sonos, snarare än de billigare alternativen från Amazon och Google – men någon exakt prislapp verkar Samsung inte redo att dela med sig av än. Högtalaren har en lite egen design med de tre benen och ska ha en funktion som gör att den alltid riktar ljudet från högtalaren åt det håll som användaren befinner sig och pratar ifrån.

Högtalaren fungerar också som en hub för Smartthings och låter användaren kontrollera andra kompatibla produkter i hemmet. När det gäller musik har Samsung ett samarbete med Spotify.

Källa: CNET

Kommentarer
3 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.