Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple Music ser ut att komma till Google Home

Googles Home-produkter kommer troligen att kunna spela upp Apple Music snart. Inställningen har synts till i Google Home-appen för både Android och IOS.

Apples strömmande musiktjänst Apple Music är inte begränsad till endast Apples egna produkter. Nu ser det ut som att det kommer att gå att använda en Apple Music-prenumeration tillsammans med Google Home-prylar. En läsare hos Macrumors har skickat in en skärmdump där man ser att musiktjänsten går att lägga till.

Vi kan också hitta inställningen i Google Home-appen för IOS, men det går inte att länka tjänsten till någon enhet än. En av våra läsare hittar inställningen också i Android-versionen. I tidigare versioner av Google Home har Apple Music listats som att "begränsat tillgänglig" och "bara på IOS-enheter", men de här skärmdumparna tyder på att Apple snart kan göra tjänsten tillgänglig för Google Home på samma sätt som den nu är tillgänglig via Amazon Echo (i vissa länder).

Apple Music-inställningen verkar vara tämligen ny, skriver Macrumors och eftersom det inte fungerar just nu tyder det på att det här är en kommande funktion. Om Apple Music faktiskt kommer till Google Home, skulle det innebära att tjänsten finns tillgänglig till majoriteten av de smarta hemhögtalarna och inte bara Apple egna Homepod. För närvarande är redan flera musiktjänster tillgängliga via Google Home, exempelvis Spotify, Pandora, Google Play Music, Youtube Music och Deezer.

Källa: Macrumors

Läs mer

Krönika: När Apple blir ett tjänsteföretag ändras allt
Nyhet: https://www.99.se/artikel/12352-google-erkanner-android-things-handlar-bara-om-skarmar-och-hogtalare

Kommentarer
12 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.