Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Världens tjockaste mobil – batteritid på 50 dagar

Om du använder din mobil flitigt kan du få behov av ett extrabatteri under dagens gång. "Varför inte kombinera de två i en enhet?" tänkte Energizer, och detta är resultatet.

Vid en första anblick är det lätt att missta en Energizer Power Max P18K Pop för ett stort extrabatteri (också kallat för powerbank), och man skulle inte ha helt fel i det antagandet. Men faktum är att det också är en Android-telefon, framtagen av världens största batteritillverkare Energizer. Föga förvånande är bra batteritid ledordet för telefonen.

Energizer Power Max P18K Pop är utrustad med ett batteri med hela 18 000 milliamperetimmars kapacitet. Det ger telefonen en standbytid på hela 50 dagar, och om du verkligen vill blåsa igenom ett par Netflix-serier mäktar den också med två dygns filmtittande. Den ska också tåla 100 timmars musiklyssnande och 90 timmar telefonsamtal, så du kan troligtvis hinna stämma av med majoriteten av släkten på en laddning.

Energizer Power Max P18K Pop ser inte bara ut som ett extrabatteri, den kan även agera ett sådant. Om dina andra enheter skulle få ont om laddning kan du koppla in dem till Power Max P18K Pop och ladda upp så många av dem vars batteriers kapacitet ryms inom de 18 000 milliamperetimmar som ryms här.

Telefonens specifikationer är i övrigt inte fullt så maffiga. Systemkretsen är en ganska slö Helio P70 från Mediatek och denna backas av 6 gigabyte primärminne och 128 gigabyte lagringsminne. Lagringsminnet kan också expanderas med ytterligare 128 gigabyte via minneskort. Skärmen är 6,2 tum stor och telefonen hela 1,8 centimeter tjock.

Energizer Power Max P18K Pop laddas via USB-C och tack vare laddarens kapacitet på 18 watt ska en full laddning inte ta mer än två timmar. Telefonen ska lanseras i juni och priset uppges vara cirka 600 euro, vilket bör motsvara cirka 6 400 kronor. Tillgänglighet på svenska marknaden är just nu oklart.

Kommentarer
14 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.