Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apples fototävling avgjord – se de vinnande Iphone-bilderna här

Apple utlyste i januari en fotoutmaning till Iphone-fotografer under namnet "Shot on Iphone" och nu är de vinnande bidragen utsedda.

Tidigare i år utlyste Apple en fotoutmaning som en del av sin kampanj "Shot on Iphone". Efter att tävlingen fått kritik för att det inte skulle utgå någon ersättning till de vinnande fotograferna ändrade Apple sig och tävlingen har fortsatt. Nu har en jury utsett de vinnande bilderna.

De tio bästa av alla inskickade bidrag är nu utvalda och kommer att visas på reklamskyltar i utvalda städer, i Apple Store-butiker och på nätet. Bilderna är tagna med flera olika telefonmodeller, från Iphone XS Max till Iphone 7.

Vinnarna kommer från länder som Singapore, Tyskland, Vitryssland, Israel och USA så spridningen på tävlingens deltagare var stor. Bilderna föreställer allt från färgglada stadsmiljöer, nyfikna djur, kreativa speglingar och skönheten i det vardagliga.

Klicka in på Apples sida via länken här precis under för att se alla bidragen.

Källa: Apple

Läs mer

Apple lovar pengar till fotografer efter kritik
Apple vill ha dina bästa Iphone-bilder

Kommentarer
12 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.