Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Bugg bakom Apple Music i Google Home-appen

Nej, Apple Music är inte på gång till Google Home, inställningen dök upp i appen på grund av en bugg, meddelar sökjätten.

Läs också: Apple Music ser ut att komma till Google Home För någon dag sedan dök det upp en inställning i Google Home-appen som gjorde att det såg ut som att stöd för musiktjänsten Apple Music var på gång. Google grusade snart allt hopp när de meddelade att det här berodde på en bugg och att de inte har några nya planer för Google Home att berätta om nu.

Apparna för Google Home och Google Assistant delar vissa inställningar för musiktjänster och en bugg öppnade upp Apple Music lite bredare än tänkt. Apples musiktjänst fungerar nämligen att använda tillsammans med Googles röstassistent i mobilen.

I december släpptes stöd för Apple Music för Amazons Echo-högtalare, men tyvärr verkar stödet än så länge begränsat till ett fåtal länder trots att både Echo och musiktjänsten finns i många fler.

Buggen i Google Home-appen tycks vara fixat då vi inte längre kan se Apple Music som ett alternativ i listan över musiktjänster som stöds. Det är förstås fortfarande möjligt att stödet blir verklighet i framtiden, men tills vidare fungerar Apple Music med IOS, Android, Apple Watch, Apple TV, Homepod, Amazon Echo och Sonos.

Källa: Bloomberg

Kommentarer
12 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.