Xiaomi Mi 9 kan nu förbokas i Sverige

Xiaomi Mi 9 ser ut att bli en av de mer intressanta lurarna under våren, med prestanda i toppklass men ett riktigt attraktivt pris. Nu går telefonen att förboka i Sverige.

Xiaomis nya flaggskepp Mi 9 hamnade kanske lite i skymundan bredvid alla vikbara mobiler under MWC, men var ändå något av en sensation på mässan. Vad som utlovas är nämligen funktioner och prestanda av toppklass men med en prislapp som börjar på 4 990 kronor inklusive moms.

Xiaomi Mi 9 kan nu förbokas, och förväntat leveransdatum är 21 mars. Telefonen går att köpa från Xiaomis egna nätbutik Mi Store, eller återförsäljare som Netonnet, Webbhallen, Mediamarkt, Dustin Home och Cdon.

Mi 9 finns att köpa med 64 eller 128 gigabyte lagringsutrymme, och i de tre färgerna Lavender Violet, Ocean Blue och Piano Black. På ren svenska alltså lila, blått eller svart.

Läs mer:

Kommentarer
8 svar

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.

Nu har Apple haft sitt oktober-event med nya datorer. Till de nya datorerna måste vi ju också ha en ny version av macOS, här är Monterey.

Trots att vi inte officiellt kan köpa HomePod mini i Sverige är det en ganska populär produkt bland de största fansen, nu kommer den i fler färger.

M1 Pro och M1 Max är här och mer kraftfulla än någonsin och dessutom kommer de sitta i senaste generationen av MacBook Pro.