Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple utlovar otroliga produkter i framtiden

Under Apples årliga möte för investerare säger Tim Cook att företaget arbetar på framtida produkter som kommer få oss att tappa hakan.

I fredags höll Apple sitt årliga möte för investerare, och sammanträdet hölls naturligt nog i Steve Jobs Theater på huvudkontoret Apple Park. Höll i mötet gjorde Tim Cook, men många andra Apple-profiler var också med.

Trots att mötet endast är för investerare har det läckt ut information om vad som sades, och ett referat har publicerats av 9to5mac och Bloomberg. Här är den mest intressanta informationen som framkom!

  • Tim Cook sade att han "aldrig varit mer optimistisk" gällande var Apple står idag, och vart företaget är på väg. Utan att gå in på detaljer sade han att Apple "sår frön" och arbetar på framtida produkter som kommer få dig "att tappa hakan".

  • Tim Cook sade att Apples målsättning är att framöver kunna sänka priset på Macbook Air. Datorn kostar idag från 14 995 kronor inklusive moms, trots att det är något av en instegsmodell i sortimentet.

  • Cook sade också att Apple har "en lång och fantastisk" färdplan gällande nya versioner av både Apple Watch och Airpods. Enligt honom kommer Apple Watch fortsätta inriktningen på hälsa och välbefinnande. En ny version av Apple Watch väntas komma i höst, och en uppdaterad modell av hörlurarna Airpods kan komma när som helst.

  • Apple har köpt 18 olika företag under det senaste året.

  • Apples mjukvaruchef Craig Federighi fick en fråga gällande att överföra videomaterial via USB-C på Ipad Pro. Federighi sade att ny funktionalitet inom det området är på gång, och frågade skämtsamt Tim Cook om han fick avslöja det på förhand.

  • Ett förslag lades fram om att Apples styrelse måste uppvisa en större "ideologisk mångfald" och att styrelseledamöter måste avslöja vad de har för ideologiska övertygelser. Efter debatt röstades förslaget ner med 98,3 procent av rösterna.

  • Tim Cook passade på att understryka några av Apples värderingar; integritet, kapitalism, mångfald, immigration och miljön.

Källa: 9to5mac | Bloomberg

Läs mer:

Kommentarer
7 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.