Kolla in Lego Fold – vikbart nöje som inte får slut på batteri

Också Lego har ett erbjudande till dig som letar efter något vikbart. Med en tweet visar de upp Lego Fold med glimten i ögat åt Samsungs håll.

Just nu är något av det hetaste inom mobilvärlden vikbara skärmar. Danska Lego vill också vara med och leka och visar upp Lego Fold – ett vikbart nöje som inte får slut på batteri.

Lego Fold är ett nytt namn på ett befintligt Lego-set som heter "Pop-up Book" som kostar betydligt mindre än vad du får lägga ut för en Samsung Galaxy Fold – rimliga 749 kronor enligt Legos webbplats.

Lego passar på att retas lite med Samsung och säger att Lego Fold mäter 5 tum hopvikt och 11 tum utvikt, något större än Galaxy Fold som mäter 4,6 tum respektive 7,3 tum. När det gäller batteritiden vinner också Lego Fold – uppenbarligen.

Nu är frågan, väljer du aluminium och Android 9 eller ABS-plast och valmöjligheterna med legobitar? Vem vinner Galaxy Fold eller Lego Fold? Diskutera i kommentarstråden.

Läs mer

Samsung Galaxy Fold är officiell
Huawei visar 5G-telefon med vikbar skärm

Kommentarer
3 svar

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.

Nu har Apple haft sitt oktober-event med nya datorer. Till de nya datorerna måste vi ju också ha en ny version av macOS, här är Monterey.

Trots att vi inte officiellt kan köpa HomePod mini i Sverige är det en ganska populär produkt bland de största fansen, nu kommer den i fler färger.

M1 Pro och M1 Max är här och mer kraftfulla än någonsin och dessutom kommer de sitta i senaste generationen av MacBook Pro.

Idag håller Apple låda och vi trodde att det bara skulle bli Mac men Apple överraskade med AirPods generation tre.

Ikväll är det dags igen för Apple att hålla låda. Vi har gjort en kort sammanfattning om hur du kan se eventet och vad vi tror att Apple kommer visa upp.