Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Kolla in Lego Fold – vikbart nöje som inte får slut på batteri

Också Lego har ett erbjudande till dig som letar efter något vikbart. Med en tweet visar de upp Lego Fold med glimten i ögat åt Samsungs håll.

Just nu är något av det hetaste inom mobilvärlden vikbara skärmar. Danska Lego vill också vara med och leka och visar upp Lego Fold – ett vikbart nöje som inte får slut på batteri.

Lego Fold är ett nytt namn på ett befintligt Lego-set som heter "Pop-up Book" som kostar betydligt mindre än vad du får lägga ut för en Samsung Galaxy Fold – rimliga 749 kronor enligt Legos webbplats.

Lego passar på att retas lite med Samsung och säger att Lego Fold mäter 5 tum hopvikt och 11 tum utvikt, något större än Galaxy Fold som mäter 4,6 tum respektive 7,3 tum. När det gäller batteritiden vinner också Lego Fold – uppenbarligen.

Nu är frågan, väljer du aluminium och Android 9 eller ABS-plast och valmöjligheterna med legobitar? Vem vinner Galaxy Fold eller Lego Fold? Diskutera i kommentarstråden.

Läs mer

Samsung Galaxy Fold är officiell
Huawei visar 5G-telefon med vikbar skärm

Kommentarer
3 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.