Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Samsung uppges jobba på två uppföljare till Galaxy Fold

Samsung ligger inte på latsidan när det gäller vikbara bildskärmar, och enligt en ny rapport jobbas det redan på två nya modeller med annan design.

Det var väl ingen som trodde att årets telefonmodeller Huawei Mate X och Samsung Galaxy Fold var det sista vi sett av vikbara skärmar. Enligt en rapport från Bloomberg jobbar Samsung redan på två nya modeller som kommer skilja sig en del från Galaxy Fold.

Den ena av dessa ska enligt uppgift ha en skärm som viks utåt, precis som den konkurrerande Mate X. Den andra viks vertikalt, så att den får en långsmal bildskärm istället. Detta påminner om designen Motorola sägs jobba på med sin kommande vikbara telefon.

Samsungs nya vikbara modeller planeras att släppas sent i år respektive under 2020. Den nyligen presenterade Galaxy Fold ska börja säljas i april, men enligt samma rapport jobbar Samsung fortfarande på en del hållbarhetsproblem med telefonen. Bolaget överväger rentav att erbjuda kunder gratis skärmbyte om det skulle behövas.

Källa: Bloomberg

Läs mer:

Kommentarer
3 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.