Samsung uppges jobba på två uppföljare till Galaxy Fold

Samsung ligger inte på latsidan när det gäller vikbara bildskärmar, och enligt en ny rapport jobbas det redan på två nya modeller med annan design.

Det var väl ingen som trodde att årets telefonmodeller Huawei Mate X och Samsung Galaxy Fold var det sista vi sett av vikbara skärmar. Enligt en rapport från Bloomberg jobbar Samsung redan på två nya modeller som kommer skilja sig en del från Galaxy Fold.

Den ena av dessa ska enligt uppgift ha en skärm som viks utåt, precis som den konkurrerande Mate X. Den andra viks vertikalt, så att den får en långsmal bildskärm istället. Detta påminner om designen Motorola sägs jobba på med sin kommande vikbara telefon.

Samsungs nya vikbara modeller planeras att släppas sent i år respektive under 2020. Den nyligen presenterade Galaxy Fold ska börja säljas i april, men enligt samma rapport jobbar Samsung fortfarande på en del hållbarhetsproblem med telefonen. Bolaget överväger rentav att erbjuda kunder gratis skärmbyte om det skulle behövas.

Källa: Bloomberg

Läs mer:

Kommentarer
3 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.

Nu har Apple haft sitt oktober-event med nya datorer. Till de nya datorerna måste vi ju också ha en ny version av macOS, här är Monterey.

Trots att vi inte officiellt kan köpa HomePod mini i Sverige är det en ganska populär produkt bland de största fansen, nu kommer den i fler färger.