Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Video på Galaxy Fold visar tydligt veck

Videon visar hur telefonen i uppvikt form visar ett tydligt vertikalt veck i mitten av skärmen, precis som det skvallrades om under MWC.

Samsungs avtäckande av Galaxy Fold under Unpacked-eventet blev uppmärksammat, och lösningen med en stor vikbar skärm på insidan och en mindre främre skärm i ihopvikt form mottogs med både entusiasm och viss skepsis. Men under MWC-mässan förra månaden lyckades närgångna fotografer fånga bilder på ett veck där skärmen viks, och nu verkar detta veck bekräftas i en ny video.

Videon ser ut att komma från Vietnam där Samsung utför en del forskning runt kommande teknik. Testenheten som visas i videon har ett väldigt tydligt veck på skärmen, men det framgår inte hur många gånger detta exemplar har vikts. Samsung har själva hävdat att skärmen ska tåla att vikas cirka 200 000 gånger, men enligt en Bloomberg-rapport ska vecket börja uppstå när skärmen vikts cirka 10 000 gånger, men att Samsung jobbar på att få upp denna siffra så mycket som möjligt.

Det återstår att se hur mycket Samsung har lyckats minimera skärmvecket innan telefonen lanseras på svensk mark i maj. Med ett pris som lär ligga runt 25 000 kronor kan vi bara hoppas att de lyckats riktigt bra.

Källa: Sammobile, Bloomberg

Kommentarer
5 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.