Bilder på Huawei P30 Pro läcker ut

Nästa vecka släpper Huawei sitt nya flaggskepp P30 Pro, men redan nu finns bilder på nätet.

På tisdag nästa vecka är det dags för Huawei att lansera sin nya flaggskeppsmobiler P30 och P30 Pro under ett särskilt event i Paris. En hel del av informationen har redan läckt ut, som till exempel att telefonen kommer att ha processorn Kirin 980, en fingeravtrycksläsare i skärmen och kanske främst en extra imponerande kamera med superzoom på upp till 10x.

Nu har också ett flertal bilder läckt ut från olika håll på nätet, bland annat via Evan Blass på Twitter och Mysmartprice. Bland annat avslöjas här vilka färgalternativ Huawei tänker locka med, och sammanfattningsvis verkar de tonade kulörerna från förra året leva vidare. Roligaste färgen ser annars ut att vara en röd variant.

Vi kommer finnas på plats i Paris vid lansering, och kommer alltså snart kunna erbjuda en närmare titt på Huawei P30 och P30 Pro.

Källa: Evan Blass på Twitter | Mysmartprice

Läs våra senaste tester av Huaweis produkter:

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.

Nu har Apple haft sitt oktober-event med nya datorer. Till de nya datorerna måste vi ju också ha en ny version av macOS, här är Monterey.