Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Spotify testar duo-abonnemang

Spotify Duo är en abonnemangsform som kan delas av två användare, och som erbjuder bland annat modererade spellistor baserade på bådas smak.

Känner du någon vars musiksmak du gärna skulle se uppblandad med din egen? Om svaret är ja på den frågan kanske du får just det du söker framöver då Spotify just nu testar en abonnemangsform som låter användare göra just detta. Spotify Duo heter abonnemanget som just nu testas på fem marknader.

Spotify Duo är i praktiken två Premium-abonnemang i ett, och priset är också lägre än om två separata abonnemang skulle användas. Två premium-konton kostar i dagsläget 9,99 amerikanska dollar i månaden, och ett Spotify Duo-abonnemang kostar istället 12,49 amerikanska dollar per månad.

Precis som med familjeabonnemangen måste båda medlemmarna i duon bo på samma adress för att kunna nyttja abonnemanget, men nu ska denna adress anges redan när Duo-abonnemanget registreras. Denna förändring görs sannolikt för att försöka få bukt med kunder som utnyttjar familjeabonnemangens modell där användarna bara behöver bekräfta att de faktiskt bor på angiven adress.

Utöver att två användare kan använda samma konto får de även tillgång till en gemensam modererad spellista vid namn Duo Mix. Detta är en spellista vars innehåll genereras automatiskt baserat på båda medlemmarnas musiksmak, det vill säga motsvarande Spotify Discover Weekly eller Daily Mix fast för två personer. Det finns även spellistor för specifika sinnesstämningar, som avslappnad eller peppig.

Den som inte vill lyssna på autogenererade spellistor kan också skapa egna sådana som kan delas med den andra medlemmen i kontot. Spotify Duo testas just nu i Colombia, Chile, Danmark, Irland och Polen, men det är ännu inte känt när detta är tänkt att expanderas till övriga marknader.

Källa: The Verge

Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.