Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple TV får stöd för flera användare

Ny hemskärm, skärmsläckare och stöd för flera användare definierar nya tvOS.

Apple TV får stöd för flera användare i och med uppdateringen av tvOS som presenterades på WWDC idag. Till det kommer en ny hemskärm som visar innehåll i stället för statisk bakgrund.

Det betyder att du kan ha ett konto för dina barn, ett för dig och ett för din fru. Apple Music till Apple TV får även stöd för låttexter i helskärm när man lyssnar eller tittar på musik - en funktion man klädsamt lånat från Spotify. En annan stor nyhet är att Apple TV får stöd för Xbox One och Playstation 4 handkontroll vilket förhoppningsvis kommer öka spelandet på Apple TV framöver.

Det bjuds även på en rad nya skärmsläckare från ett helt nytt universum - nämligen det under ytan.

Skriven av Peter Esse
Kommentarer
27 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.