Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Dessa appar har stöd för Sidecar

Om du har en Mac och en iPad kommer du i höst kunna använda din iPad som extra skärm till din dator och även använda den som ritplatta i flera program.

Sidecar är på många sätt väldigt likt många appar som redan finns och ett populärt alternativ är Duet Display som är utvecklat av tidigare anställda på Apple. Sidecar fungerar som så att du kommer kunna ha din iPad som extra skärm till din Mac-dator och det hela sköts trådlöst eller med sladd om du vill ladda din iPad samtidigt.

Trots att iPadOS och macOS Catalina lanseras först i höst så har vissa företag redan hoppat på tåget med Apples nya funktion Sidecar. Med i listan ser vi bland annat Adobe Illustrator, Affinity Photo, Final Cut Pro, Motion, Cinema 4D, Sketch och CorelDRAW.

Det betyder att du kommer kunna använda din iPad för att fixa till bilder i Affinity Photo, redigera film i Final Cut Pro och allt detta går att göra med dina fingrar eller en Apple Pencil. Samtliga program som har stöd för Sidecar kan ni se i bilden nedan.

Källa Apple

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
8 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.