Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte: Apple kommer lansera två iPhone-modeller med 5G nästa år

Höstens iPhone-modeller ser inte ut att få stöd för 5G och nu har den erfarne analytikern Ming-Chi Kuo varit i farten igen.

Ming säger att Apple kommer lansera tre telefoner nästa år, två flaggskeppsmodeller där den ena har en OLED-skärm på 5,4 tum och den andra en OLED-skärm på 6,7 tum. Det kommer även lanseras en lite billigare modell på 6,1 tum och även den ska ha OLED.

De två flaggskeppsmodellerna kommer även ha stöd för 5G-nätet medans den lite billigare modellen kommer ha stöd för 4G. Det kommer fortsatt vara modem från Qualcomm och Kuo tror att Apple kommer ha sina egna chip redo 2022 eller 2023.

Om dessa rykten stämmer så ser det ut som att Apple har planer på att dra ned skärmstorleken på ett av sina flaggskepp då iPhone XS idag har en skärm på 5,8 tum. Detta är enbart rykten så det hela bör intas med en stor nypa salt.

Via MacRumors

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
7 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.