Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple återkallar MacBook Pro 15” 2015 års modell

Mellan år 2015 till 2018 sålde Apple en 15 tums MacBook Pro med retinaskärm. Det har nu framkommit att batteriet i dessa kan bli överhettat och fatta eld.

Det är enbart ett fåtal av alla de 15 tums MacBook Pro med retinaskärm som det gäller. För att veta vilka det är så behöver man gå till Apples hemsida för att skriva in serienumret på datorn och då få reda på om ens dator behöver skickas in.

Om så skulle vara faller så kommer Apple då byta ut batteriet gratis till ett nytt batteri. Detta i sig kommer förlänga livslängden på datorn om än inte garantin. Tyvärr så kommer det hela tar en till två veckor för Apple att åtgärda.

Via: The Verge
Källa: Apple

Skriven av Thor Lindholm
Kommentarer
14 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.