Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte: Nya processorer till MacBook Air och 13” MacBook Pro Escape

Enligt IHS Markit Analytikern Jeff Lin så planerar Apple en uppdatering av MacBook Air och MacBook Pro utan touchbar även här kallad MacBook Pro Escape på grund av att den fortfarande har kvar sin Escapeknapp till skillnad från MacBook Pro med Touchbar.

Det är i rapporten ”Emerging PC Market Tracker” som Jeff Lin påstår att vi i september inte bara kan få se Catalina komma till datorerna utan även att de här datorerna får sig en nya processorer.

Apple is also expected to update the 13.3-inch MacBook Pro and Retina MacBook Air with the new MacOS Catalina and new processors in September, according to Lin.

Gällande MacBook med touchbar så fick den sig en uppdatering under maj månad och kommer därför osannolikt få sig ytterligare en uppdatering. MacBook Air har inte sett en uppdatering sedan förra oktober 2018 då Apple tryckte in Retina display, 8 gen Intel Core processor och Apples ökända butterfly-tangentbord, en något större trackpad, TouchID, tre stycken Thunderbolt portar och utökade färgalternativen den kom i.

Även om Apple traditionellt väntar med uppdateringar för sina macar till oktober så är det intressant då IHS har ett bra trackrecord med att få rätt när det kommer till spekulationer i Apples förehavande. Detta då de tenderar till att ha god insyn i Apples produktionsled.

Via: MacRumors
Källa: IHS

Skriven av Thor Lindholm
Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.