Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Moderkortet på nya MacBook Air byts ut kostnadsfritt via Apples utbytesprogram

Om du har strul med din nya MacBook Air så har Apple inlett ett utbytesprogram för datorn - men det finns ingen information om det på Apples hemsida.

Det är 9To5Mac som har kommit över ett dokument som har skickats ut till Apple-butiker och auktoriserade verkstäder. Det ska röra sig om en liten andel av förra årets MacBook Air som har ett tillverkningsfel som kräver att moderkortet måste bytas ut.

Det framgår i dokumentet att kunden har rätt att få sin dator reparerad kostnadsfritt i fyra år från att datorn inhandlades och det spekuleras att anledningen till att detta inte har meddelats på Apples hemsida ska vara att antalet drabbade datorer ska vara väldigt få. Så fungerar din MacBook Air från förra året inte som den ska kan det vara läge att boka en tid hos Apple.

Via 9To5mac

Skriven av Marcus Attefors

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.