Nu fungerar BankID med iOS 13-betan

Har du gått och väntat på att kunna använda BankID med iOS 13 är väntan nu över.

Det var för några dagar sedan vi skrev om att BankID kommer under Juli släppa en uppdatering så deras app fungerar med iOS-13 betan. Nu är uppdateringen här och vi kan bekräfta att iOS 13 och BankID nu fungerar tillsammans i perfekt harmoni. Så har du väntat på detta är det bara att kasta dig på uppdatera-knappen.

Lästips: Tänk på detta innan du installerar betan av iOS 13 eller iPadOS

Tack Mathias Severyd för tipset!

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
22 svar

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.

Nu har Apple haft sitt oktober-event med nya datorer. Till de nya datorerna måste vi ju också ha en ny version av macOS, här är Monterey.

Trots att vi inte officiellt kan köpa HomePod mini i Sverige är det en ganska populär produkt bland de största fansen, nu kommer den i fler färger.

M1 Pro och M1 Max är här och mer kraftfulla än någonsin och dessutom kommer de sitta i senaste generationen av MacBook Pro.