Apple lanserar ny public beta av iOS 13

Har ni gått och väntat på nästa beta av iOS 13 så är den nu släppt och går att installera över WiFi.

Apple fortsätter att förfina iOS 13 och har du själv hoppat på beta-tåget och gått med i Apples public beta kan du nu avnjuta en något stabilare version av iOS 13. Uppdateringen innehåller en rad buggfixar och även småjusteringar som gör upplevelsen lite trevligare.

Som vi tidigare har skrivit har Bank ID nu uppdaterat sin app så den fungerar med iOS 13 och den enda appen som vi har noterat inte fungerar med betan är Kivra. Skulle du vara sugen på att testa betan går det att hämta din betaprofil på Apples hemsida.

Om du har ett developer-konto så får även du bege dig till inställningarna och uppdatera då Apple har lanserat en uppdaterad version av beta 3. I den tidigare releasen kunde ägare av en iPhone 7 och iPhone 7 Plus inte installera betan, men detta är nu möjligt.

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
42 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.

Nu har Apple haft sitt oktober-event med nya datorer. Till de nya datorerna måste vi ju också ha en ny version av macOS, här är Monterey.

Trots att vi inte officiellt kan köpa HomePod mini i Sverige är det en ganska populär produkt bland de största fansen, nu kommer den i fler färger.