Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Sänkta priser på Apples bärbara

MacBook Air sänks med 700 kronor och får True Tone när Apple uppdaterar de bärbara datorer.

Tanken med de sänkta priserna för Apple var att lyckas prångla ner MacBook Air till under 1000 dollar för studenter. Någon magisk gräns under 10 000 kronor når vi tyvärr inte i Sverige på grund av den lågt värderade kronan.

Även basmodellen av MacBook Pro 13 blir uppdaterad och nu finns det inte längre någon MacBook Pro utan touch bar. Priset på den landar på 16 795 kronor.

Vidare uppdateras processorn i den ihop med att den får True Tone, T2-chippet för ökad säkerhet och stereohögtalare.

Det betyder att arkitekturen som användes innan MacBook Pro med touchbar kom är helt finito. Även Macbook utan epitet är borttagen från Apples webbsida.

Skriven av Peter Esse
Kommentarer
19 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.