Dr. Mario World går nu att ladda ned till iOS

Nintendo tryckte förmodligen på publiceringsknappen lite tidigare än planerat då Dr. Mario World nu går att ladda ned till iOS.

Dr. Mario World är baserat på pusselspelet Dr. Mario som lanserades 1990 och det hela går ut på att spelare ska matcha kapslar med virus så att de försvinner. Det är helt kostnadsfritt att spela men det finns även köp i appen och för att ladda ned spelet till din iPhone eller iPad kan du klicka dig vidare här.

Skriven av Marcus Attefors

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.

Nu har Apple haft sitt oktober-event med nya datorer. Till de nya datorerna måste vi ju också ha en ny version av macOS, här är Monterey.

Trots att vi inte officiellt kan köpa HomePod mini i Sverige är det en ganska populär produkt bland de största fansen, nu kommer den i fler färger.