Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Podd: Är Apple verkligen bättre på säkerhet och integritet?

Denna veckan av Teknikveckan Special går vi igenom alla de rädslor många av oss har om hur de stora teknikjättarna och länder med något mindre respekt för den personliga integriteten hanterar vår data. Apple lovar mer än de andra men är det verkligen så i verkligheten?

Avslyssnar verkligen Facebook oss via mobilens mikrofon? Skickas information till Kina och är det verkligen farligt att använda FaceApp? Eller är vi egentligen oroliga över fel saker samtidigt som vi gladeligen skickar samma information frivilligt åt andra håll?Detta och en rad tips om hur du skall skydda dig om du så önskar.

Lyssna via:
* Apple (Om senaste avsnittet inte visas direkt måste du prenumerera för att få hem det)
* Acast
* Spotify

* Bli säker-boken (ange rabattkod teknikveckan för 25 % rabatt och fri frakt)

Skriven av Peter Esse
Kommentarer
2 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.