Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Så skapar du ett surroundljud med SYMFONISK

Nu är det bara några dagar kvar tills IKEA lanserar sin nya högtalarserie SYMFONISK som de tillsammans med Sonos har tagit fram.

Det kommer att lanseras två olika högtalare och båda går att använda som bakre högtalare om du har en kompatibel Sonos-högtalare som till exempel Sonos Beam.

Installationen är busenkel och allt sköts i Sonos egna app och på ett par minuter har du ett trevligt bioljud utan jobbiga kabeldragningar. Vi vill även passa på att förtydliga att det inte går att köpa en SYMFONISK-lampa och en bokhyllehögtalare och koppla dessa som bakre, utan det måste vara två högtalare av samma modell. SYMFONISK lanseras den 1 augusti och lampan kommer att kosta 1 995 kronor och bokhyllehögtalaren 995 kronor.

Har du ännu inte tittat på vår recension av SYMFONISK så kan du göra det nedan:

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
20 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.