Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Podd: Oceaner av tid

Denna veckas stora händelse har så klart varit att vi äntligen får berätta vad vi tycker om IKEA och Sonos nya samarbete Symfonisk.

En serie högtalare som har ett syfte utöver att bara spela musik. Marcus försöker delge sina tankar om högtalarna för en minst sagt förvirrad Thor som samtidigt blir attackerad av mygg. Peter har problem med att få ut designen i ord och han har även kommit på det ultimata användningsområdet för iPod Touch.

Älskar du det vi gör? Klicka dig gärna vidare och gå med i vår Patreon så vi kan fortsätta göra härliga produktioner framöver.

För dig som vill se vad som hände i slutet är det inspelat:

Du hittar podden på bland annat:
Spotify
iTunes
Acast

Skriven av Marcus Attefors

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.