Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Trots lägre försäljning av iPhone visar Apple upp ett bra kvartal

Apple har på kvällskvisten presenterat hur kvartalet har gått och trots en lägre försäljning av iPhone så går bolaget väldigt bra.

Omsättningen för det brutna räkenskapsårets tredje kvartal landade på 53,8 miljarder dollar. Under samma period förra året låg omsättningen på 53,3 miljarder dollar så det blev en ökning på drygt en procent. När det kommer till vinsten så landade den på 10,04 miljarder dollar och samma period förra året var den på 11,5 miljarder dollar.

Både Mac, iPad, Apple Watch och deras tjänster har ökat i försäljning medans försäljningen av iPhone har gått ned med 12 procent från samma period förra året. Den största ökningen står Apple Watch och AirPods för och där har försäljningen gått upp med 50 procent. Apple passade även på att meddela att deras Apple Card kommer att lanseras i USA under augusti.

Tim Cook säger:

”This was our biggest June quarter ever — driven by all-time record revenue from Services, accelerating growth from Wearables, strong performance from iPad and Mac and significant improvement in iPhone trends. These results are promising across all our geographic segments, and we’re confident about what’s ahead. The balance of calendar 2019 will be an exciting period, with major launches on all of our platforms, new services and several new products.”

Via MacRumors

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
6 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.