Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple släpper ny reklamfilm, med gamla Mac-datorer

Apple har släppt en ny reklamfilm där de lyfter fram allt kreativt som människor gör med deras datorer. Allt från Podcaster, fotografering, musikinspelning till att styra projekteror utomhus.

I reklamfilmen så ser vi en hel del datorer med lysande äpplen på locket. Apple slutade sälja datorer med lysande äpplen runt 2015 och många av sakerna som används i videon är kopplade direkt in i datorerna. Något som inte är möjligt med Apples produktlinje av datorer i dag. I dag har Apples datorer USB-C och än hur smidigt det är så krävs det fortfarande allt som oftast en dongle för att koppla in annan hårdvara.

Tror ni det är ett medvetet val av Apple att använda äldre datorer för att visa på hur länge deras datorer faktiskt håller eller är det för att slippa visa upp donglar i videon som det ser ut så här. Kanske är det ingen annan än alla de med ett stort mac-intresse som lägger märker till det här.

Via: osxdaily

Skriven av Thor Lindholm
Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.