Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple släpper en första trailer för tv-serien The Morning Show

Apple har släppt en första trailer till deras kommande tv-serie The Morning Show som kommer vara en del av deras kommande streamingtjänst TV+

Trailern i sig innehåller inte några faktiska scener från serien men rösterna som är pålagda till scenerna av lokalerna av The Morning Show skvallrar om att det kommer bli en intrigfylld serie.

Stjärnorna i The Morning Show är inga mindre än Jennifer Aniston, Reese Witherspoon och Steve Carell.

Apples kommande streamingtjänst kommer att lanseras under hösten 2019 och under 2020 i andra länder runt om i världen. Om Sverige kommer vara ett av de här länderna återstår att se.

Skriven av Thor Lindholm

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.