Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Auktioner snart på 99mac

99mac håller på att färdigställa vår nya marknadsplats fylld med annonser och auktioner ifrån både privatpersoner och företag. I samband med detta har vi skapat ett nytt forum kallat "auktioner" där vi samlar feedback och önskemål kring vår marknadsplats.

Just nu sitter ett gäng på 8 personer och redigerar texter och två andra skapar grafisk profil och ikoner.

Inför premiären kommer vi presentera "99mac:s auktionsskola" i flera delar där vi berättar mer om hur vår tjänst fungerar och hur du på bästa sätt ska kunna göra kap eller sälja alla gamla prylar.

Tack vare ett välutvecklat system kommer både privatpersoner och företag få stor nytta av vår marknadsplats - exempelvis kan man ladda upp ett par hundra artiklar på en gång för att köra en "garageutförsäljning" på internet. Perfekt för t ex återförsäljare eller prylsamlaren som vill bli av med ett överskott av produkter enkelt, smidigt och till marknadspriser.

Naturligtvis använder du samma login & lösenord på marknadsplatsen som på vanliga 99mac.com - en trygghet eftersom du snabbt kan bilda dig en uppfattning om den du köper produkter ifrån.

Första delen av vår auktionsskola kommer inom kort.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.