Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

iPhone X är bra på att hålla andan under vatten

Att våra telefoner numera är IP-klassade har sina fördelar då ett par dykare i Storbritannien hittade en fullt fungerande iPhone X på botten.

Ägaren Brad Beech tappade sin telefon i en sjö i Storbritannien och trodde att han aldrig skulle få se sin telefon igen men två dagar senare fick han ett samtal från ett gäng dykare.

Dykarna som hittade telefonen på botten märkte att den genast lös upp när de tog tag i den och tydligen hade telefonen bra mottagning på botten då den visade ett missat samtal från Brads farfar. iPhone X har en IP67-klassificering vilket innebär att den ska klara att vistas en meter under vatten i 30 minuter. Bevisligen så har Apple tagit lite höjd för detta och tätat sina telefoner riktigt ordentligt.

Via Cult Of Mac

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
8 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.