Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

MacBook Pro får flygförbud

FAA, motsvarigheten till Luftfartsverket har valt att ge återkallade MacBook Pro-modeller flygförbud.

Det handlar om ett antal MacBook Pro 15" som såldes mellan september 2015 och februari 2017 som nu får flygförbud. Anledningen är att Apple har återkallat dessa datorer då ett litet antal av dem hade batterier som kunde överhettas och fatta eld.

FAA har skickat ut ett meddelande till alla större flygbolag i USA om att det ska informeras om att dessa återkallade datorer inte får följa med ombord på planen. Har du dock lämnat in datorn och fått batteriet utbytt kostnadsfritt hos Apple är det inga problem. På Apples hemsida kan du knappa in ditt serienummer och se om just din dator behöver lämnas in för ett byte av batteriet.

Källa Bloomberg

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
4 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.