MacBook Pro får flygförbud

FAA, motsvarigheten till Luftfartsverket har valt att ge återkallade MacBook Pro-modeller flygförbud.

Det handlar om ett antal MacBook Pro 15" som såldes mellan september 2015 och februari 2017 som nu får flygförbud. Anledningen är att Apple har återkallat dessa datorer då ett litet antal av dem hade batterier som kunde överhettas och fatta eld.

FAA har skickat ut ett meddelande till alla större flygbolag i USA om att det ska informeras om att dessa återkallade datorer inte får följa med ombord på planen. Har du dock lämnat in datorn och fått batteriet utbytt kostnadsfritt hos Apple är det inga problem. På Apples hemsida kan du knappa in ditt serienummer och se om just din dator behöver lämnas in för ett byte av batteriet.

Källa Bloomberg

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
4 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.

Nu har Apple haft sitt oktober-event med nya datorer. Till de nya datorerna måste vi ju också ha en ny version av macOS, här är Monterey.

Trots att vi inte officiellt kan köpa HomePod mini i Sverige är det en ganska populär produkt bland de största fansen, nu kommer den i fler färger.