Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Premiär: Galleri.99mac.com

<br><a href=http://99mac.com/forum/showthread.php?s=&postid=199049#post199049><center><img src=/nyhetsbilder/galleriet.jpg border=0></a></center>

Idag har 99mac v. 3.5 premiär. Den stora nyheten är en ny rolig tjänst som vi är övertygade om att många medlemmar kommer att älska. Vi kallar tjänsten för galleri.99mac.com och du hittar galleriet bland flikarna ovanför forumet.

Vad är då galleriet?

- Galleriet är ett kombinerat forum och bildgalleri. Bilderna är indelade i olika kategorier och alla medlemmar har möjlighet att kommentera och betygssätta bilderna.

- Galleriet ersätter vårt tidigare bildarkiv och alla bilder kommer importeras in inom någon vecka.

- Galleriet är helt integrerat med 99mac.com och du använder samma login & lösenord som du gör när du använder forumen.

- Bland bildkategorierna hittar vi "min datorhörna" och "mitt skrivbord" där medlemmar kan tävla om vem som har coolast datorhörna resp datorskrivbord (alla kan lägga betyg).

- Alla medlemmar får ett personligt galleri där det är möjligt att ladda upp bilder. Kom ihåg att bilderna bör ha någon slags koppling till Mac och/eller 99mac. Totalt 512kb blir tillgängligt för varje medlem.

Titta in i vårt nya galleri idag och titta på bilderna som andra medlemmar redan laddat upp. Lägg upp en egen bild på ditt datorskrivbord och din datorhörna och få den betygssatt av andra medlemmar!

TACK TILL:

- Alla 99mac medlemmar som bidragit med "99kr till 99mac" och finansierat programvara, installation och konfigurering av vår nya bildserver. Utan er hade galleriet aldrig funnits!

- Anders Jensen-Urstad ifrån Unix.se som hjälpte oss att få galleriet att fungera (efter att vi lagt 20 timmar på att försöka) och allt jobb med nya servern nattetid!

- Bollman som erbjuder snabb hosting (gissa om galleriet kommer kräva lite bandbredd) i Lund.

Välkomna!!

http://galleri.99mac.com/
(eller klicka på "galleri" i flikraden ovan)

Kommentarer
33 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.